de Wevershoeve

Bij restaurant de Wevershoeve kunt u heerlijk genieten van en gezellige ambiance en smakelijk eten.

Ons sfeervolle restaurant ademt de authentieke sfeer van de antieke woonboerderij, in combinatie met de landelijke luxe van nu. Bij de Wevershoeve ben je van harte welkom voor een gezellige lunch, een heerlijk diner of een geweldig privé feest zoals u dat wil!

Restaurant de Wevershoeve is meer dan lekker eten. Bekijk onze menu’s maar neem ook zeker een kijkje bij onze arrangementen en kom proeven van de authentieke sfeer bij Restaurant de Wevershoeve!

Direct reserveren

Historisch karakter

Heerlijk uiteten of uw feest houden op een sfeervolle locatie? Dan bent u bij De Wevershoeve aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in een kapitale boerderij uit 1770. De Wevershoeve is een officieel rijksmonument waar in de voorgevel nog de originele kruiskozijnen en luiken uit de bouwtijd zitten. De ingang voorzien van een rijk gesneden deur en hoofdgestel uit omstreeks 1800. Ook de zesruitschuiframen waarvan de middenstijlen het snijwerk vertonen uit de 19e eeuw zorgen voor een prachtige uitstraling. De opgewipte hooiluiken en het rieten dak maken het geheel aan de buitekant helemaal af.

Het plafond, de schouwen, de gang en de bedsteden aan de binnenzijde zijn uit omstreeks 1800. De binnendeuren zijn zelfs nog vanuit de bouwtijd en daarmee nog ouder. Brengt u binnenkort een bezoek aan De Wevershoeve? Dan begeeft u zich naar één van de meest unieke plekjes in Rijsoord.

Ons aanbod

U kunt in restaurant De Wevershoeve terecht voor een heerlijke lunch of á la carte diner. Kiest voor een 5-gangen diner in ons á la carte restaurant? Dan kunt u per gang kiezen uit minimaal 5 verschillende gerechten. Onze gerechten variëren tussen traditioneel tot eigentijds.

Naast ons heerlijke gerechten beschikken wij ook over een rijk gevarieerde wijnkaart. Op zoek naar een bijpassende wijn? Graag adviseren wij u over de diverse wijn- en spijs combinaties bij de door u gekozen gerechten. Heeft u specifieke (dieet) wensen? Neem dan (vooraf) contact met ons op zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Parkeergelegenheid

Bent u voornemens een bezoek te brengen aan De Wevershoeve voor een diner in ons á la carte restaurant? Of bent u van plan ons te bezoeken voor een zakelijke aangelegenheid of (trouw)feest? Dan kunt u gratis gebruik maken van één van de 150 eigen parkeerplaatsen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.